Lastenhoitaja SO/LH222 Mäntysalon päiväkoti - Nurmijärven kunta

Lastenhoitaja SO/LH222 Mäntysalon päiväkoti

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Tule mukaan tekemään yhteistä työtä lapsen hyväksi
Haemme varhaiskasvatukseen
lastenhoitajaa
vakituiseen työsuhteeseen 01.08.2019 alkaen. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Mäntysalon päiväkoti Klaukkalan taajamassa. Työaika 38,75 h.
Tule työskentelemään Mäntysalon päiväkotiin, jossa laatu on osaamista ja vuorovaikutusta. Kaikkien pedagogista työpanosta arvostetaan ja työtä tehdään hyvässä ilmapiirissä toisia auttaen ja tukien. Yhteistä toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa vahvistetaan lisäksi säännöllisillä talon palavereilla, pedatiimeillä ja kehittämispäivillä sekä koulutuksilla.
Mäntysalo on 7 -ryhmäinen kahdessa eri talossa, Männyssä ja Havussa, toimiva päiväkoti.
Nurmijärven kunta tarjoaa laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta lapsiperheille. Ammattilaisille tarjoamme työtä kehittyvissä moniammatillisissa työryhmissä.
Pätevyys määräytyy varhaiskasvatuslain 541/2018 mukaan. Hakijalta edellytetään soveltuvuutta tehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, riittävää suomenkielentaitoa, yhteisvastuullisuutta työyhteisötoiminnassa ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Mari Nenonen p. 040 317 4077. Odotamme yhteydenottoasi.
Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.
Hakuaika päättyy 21.06.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4331
  • 7.6.2019 - 21.6.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

päiväkodinjohtaja Mari Nenonen p. 040 317 4077. Odotamme yhteydenottoasi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan