Lastenhoitaja

Haemme Koivulan päiväkotiin lastenhoitajaa ajalle 5.10.2020-31.1.2021.

Tule lastenhoitajaksi osaavaan ja ammatilliseen joukkoomme Koivulan päiväkotiin! Arvostamme lapsen ja perheen kunnioittavaa kohtaamista, hyvää ja lämmintä vuorovaikutusta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Nyt auki oleva tehtävä on kokoaikaisen varahenkilön tehtävä. Varahenkilö toimii yksikön sisäisenä sijaisena paikaten muun henkilökunnan poissaoloja.

Koivulan päiväkoti toimii kolmessa eri toimipisteessä: Sävelkujalla neljässä ryhmässä, Ilpoisten koulun Lorulaaksossa esiopetuksessa sekä Turunmaankadulla kahdessa ryhmässä. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella osin monikulttuurisella alueella.

Tarjoamme varhaiskasvatusta, esiopetusta sekä erityisvarhaiskasvatuksen palveluita. Sijaintimme mahdollistaa monipuolisen toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen monipuolisten oppimisympäristöjen läheisyydessä. Työyhteisömme on innostunut ja monipuolisesti osaava, tule sinäkin mukaan tekemään kanssamme lapselle hyvää päivää joka päivä!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Maarit Kivikorpi p. 050 396 7163 tai maarit.kivikorpi(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Koivulan päiväkoti
Osoite: 20740 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.