Skip to main content
test
Lastenhoitaja / varahenkilö, Kaskenmäen päiväkoti - Åbo stad, Bildningssektorn

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / varahenkilö vuorohoitoon.

Haemme vakituista varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilöä Kaskenmäen ympärivuorokautiseen päiväkotiin alkaen 1.8.2022. Varahenkilö on yhteinen Asemanseudun vuoropäiväkodin kanssa. Kaskenmäen päiväkodissa työtä tehdään kaikissa vuoroissa (aamu-, päivä-, ilta-, yövuoroja arkisin ja viikonloppuisin), Asemanseudulla aamu-, päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Varahenkilön työskentelee aina siinä ryhmässä ja vuorossa, missä on suurin tarve.

Toivomme, että pidät työskentelystä vaihtuvissa tilanteissa ja paikoissa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja, kykyä kohdata lapset sekä perheet lämpimästi, heidän ainutlaatuisuutta kunnioittaen. Haluamme tarjota lapsille turvallisen oppimisympäristön, jossa lapsi voi kasvaa, kehittyä ja oppia leikin ja muun monipuolisen toiminnan kautta.

Mikäli olet kiinnostunut vuorotyöstä, monipuolisista sekä vaihtelevista työtehtävistä ja haluat työskennellä osana ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, olet lämpimästi tervetullut meille!

Haastattelemme ehdokkaita jo rekrytoinnin aikana, joten ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus
https://blog.edu.turku.fi/kaskenmaenphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Heidi Hirvonen p. 044 907 2818 heidi.hirvonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Kaskenmäen päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kaskenkatu 7, 20700 Turku

Rekommenderade jobb