Lastenhoitajan toimi

Haemme Haapaveden varhaiskasvatukseen Onnimannin päiväkotiin lastenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan toimeen. Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Onnimannin päiväkoti on vuonna 2014 valmistunut hirsipäiväkoti. Onnimannin päiväkodissa on kuusi lapsiryhmää, joista kaksi on vuorohoidonryhmiä. Onnimanni sijaitsee rauhallisella paikalla, Haapaveden vanhan pappilan puutarhan kupeessa. Haapavetisessä varhaiskasvatuksessa kiinnitetään erityistä huomiota vuorovaikutuksen laatuun ja varmistetaan lapsen oikeus sensitiiviseen ja lämpimään kohtaamiseen aikuisen kanssa. Lastenhoitaja toimii lapsiryhmän kasvatus-, opetus- ja hoitotehtävissä sekä osallistuu ryhmän toiminnan ja oppimisympäristön suunnitteluun ja arviointiin yhdessä tiiminsä kanssa. Odotamme lastenhoitajalta positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehdot ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §: mukaiset.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa Kuntarekryn kautta tai esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993)
6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Yhteystiedot
Työpaikan osoite Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi


Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

liisa.koponen(at)haapavesi.fi, 044 7591 287 Päiväkodin johtaja
outi.pudas(at)haapavesi.fi, 044 7591 281 Varhaiskasvatuspäällikkä

Haapaveden kaupunki, varhaiskasvatus
Osoite: Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi

Haapavesi on kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.