Lastenhoitajaresurssi - Loviisan kaupunki

Lastenhoitajaresurssi - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungin varhaiskasvatus hakee lastenhoitajaresurssia ajalle 1.8.2019 - 5.6.2020.

Loviisan kaupunki hakee lastenhoitajaresurssia päiväkotiin. Lastenhoitajaresurssi toimii lapsiryhmässä apuna ja tarvittaessa työskentelee eritystä tukea tarvitsevan lapsen kanssa. Haemme henkilöä, joka on joustava vastuuntuntoinen, vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen. Toivomme hakijoiden osaavan sekä suomea että ruotsia ja omaavan aitoa kiinnostusta päiväkodin lapsityöhön. Edellytämme lähihoitaja- tai vastaavaa tutkintoa. Aikaisempi kokemus on eduksi.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2088,44 € ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry. fi:n kautta viimeistään 28.5.2019 klo 12.

Läs mer

http://www.loviisa.fi

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff puh. 044 349 3132.

Varhaiskasvatus
Adress: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Mer om arbetsgivaren