Lastenkirurgian osastonylilääkäri

Haemme Keski-Suomen keskussairaalaan lastenkirurgian

OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ

Erityisvastuualueenasi on lastenkirurgisten potilaiden hoito. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaa kohti uutta sairaalaamme. Uusi sairaalamme valmistuu ensi vuonna, jolloin nykyisen sairaalan toiminta siirtyy täysin uuteen moderniin Sairaala Novaan. Ensi vuonna valmistuvassa Sairaala Novassa leikkaussaleja on 24, joista yksi on hybridisali.

Tule mukaan vireään ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön, jonka jäsenenä on helppo toimia. Lastenkirurgiset potilaat hoidamme sairaalamme lastenosastolla. Hoitoprosessimme ovat optimaaliset sekä hyvin suunnitellut.

Kelpoisuusehtona on lastenkirurgian erikoislääkärin pätevyys. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta lastenkirurgialta. Kliinisen osaamisen lisäksi arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä sekä erityisesti kehityshalukkuutta.

Virkaan valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikostaustaote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Jätä hakemuksesi 30.12.2019 mennessä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Maija Pesola
Puh. 014 269 3074
maija.pesola@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Operatiivinen palvelualue, Kirurgia
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.