Skip to main content
test
Lastenkodin ohjaajan kesäsijaisuksia Lohjalla - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme ainutlaatuiseen yhteisöömme kesätyöntekijöitä. Työmme nuorisoikäisten lapsemme iloissa ja suruisuissa jättää jäljen niin lapsiimme kuin aikuisiin. Olet osa merkityksellistä elämää lasten parhaaksi. Tuleeko sinusta yksi lenkki työmme yli satavuotiaaseen historiaan ja lenkki nykyisten lasten tulevaisuuteen.

Työssä onnistumista tukevat ymmärrys nuoruuden kuohunnasta sekä kyky tunnistaa sen taustalta erilaisia voimavaroja. Lapset toivovat ohjaajilta aitoa arvostavaa kohtaamista.

Meidän aikuisen tehtävänä on lunastaa lapsen luottamus ja antaa sijaa lapsen oikeudenmukaiselle kiintymykselle. Outamon lapsilta kysyttiin, millaisina he kokevat aikuiset Outamossa ja he vastasivat näin:
- Aikuiset kohtelevat hyvin. Se on yksi syy, miksi viihdyn täällä.
- On turvallisia.
- Hyvii, kivoi, ja on niitä kenen kaa sulla ei vaan klikkaa.
- Ihmisii, feikkivartijoita, ei pahalla.

Outamon lapset ovat 14-17 vuotiata helsinkiläisiä lapsia. Työ on kolmivuorotyötä. Outamossa neljä lasten kotiosastoa vanhassa kartanomiljöössä. Osastomme ovat nykyaikaisia ja turvallisia juuri tähän työhän suunniteltuja. Pääset tutustumaan myös Apottiin toiminnanohjausjärjestelmään ja saat valmiuksia tulevaisuutesi alamme töihin myös sitä kautta.

Tehtäväkohtaisesta palkasta tehdään 3-5% vähennys mikäli työtehtävään ei kuulu oma-ohjaaja tehtävät sekä/tai oikeutta lastensuojelun rajoitusoikeuksista päättämisestäon rajattu kokonaan tai osittain. Palkka myös muodostuu ilta, yö ja viikonloppu työaikakorvauksista. Mikäli olet alan opiskelija niin sinun täytyy olla suorittanut tutkinnostasi noin 2/3. Tehtävät ei siis sovellu ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Ota rohkeasti yhteyttä. Sijaisuuksia on eri pituisia ja niiden yhteydessä voi onnistua myös harjoittelut. Lisäksi voit tiedustella kevät talven lomasijaisuuksia tai keikkoja.


Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Myös yhteisöpedagogi huomiodaan.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lisäksi huomiodaan alan opiskelijat ja kouluasteiset alan tutkinnot kuten lähihoitaja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tuhka- ja vesirokko: Kertaluonteinen selvitys rokotuksesta tai taudin sairastamisesta riittää


Lisäksi edellytämme:
Ajokortti

Luemme eduksi:
Hygenia passin
Perusteet lääkeluvalle.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/outamo/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastenkotitoiminta, Outamon lastenkoti
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-424-22
  • Erikseen sopien
  • 2519,39 €/kk
  • 6.5.2022 - 23.5.2022 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vastaavat ohjaajat
Satu Meijers satu.merjers@hel.fi 040-6494948
Mirja Salo mirja.salo@hel.fi 050-5721344
Marko Munne marko.munne@hel.fi 050-5721342
Johtaja
Rolf Widercrantz rolf.widercrantz@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastenkotitoiminta, Outamon lastenkoti

Outamon lastenkokodissa on tehty helsingin lastensuojelutyötä 110-vuotta. Lastenkodin työ perustuu terapeuttiseen laitoskasvatukseen ja lasten yksilöllisiin tarpeisiin. Outamo on moniammatillinen työyhteisö ja jossa lapsille on oma koulu. Outamossa on työssä ohjaajia, sairaanhoitajia, psykologeita, opetettajia, ruokahuollon ja kodinhoidon asiantuntijoita. Vastaamme helsingin kaupungin haasteisiin Lohjalla. Outamossa et jää yksin ja olet osa isompaa ja Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja.


Osoite: Karkalintie 148, 08100 Lohja

Rekommenderade jobb