Skip to main content
test
Lastenkodin sairaanhoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Haluatko sairaanhoitajana onnistua omana itsenäsi, omia vahvuuksiasi hyödyntäen? Meillä on tarjota sinulle erityinen tilaisuus ja tehtävä. Työyhteisössä, jonka kulttuuria ja hoitomallia olet itse alusta lähtien rakentamassa.

Miltä tällainen työmahdollisuus sinusta kuulostaisi?

Me nimittäin tarvitsisimme sinun ammattitaitoasi. Vaativan tason kuntouttavaan laitoshoitoon on suuri tarve. Vastaamme tarpeeseen lisäämällä resursseja ja hoidollisuutta. Rakennamme nyt Outamoon Lohjalle tiimiä, jolla on ymmärrystä traumataustaisten nuorten auttamisesta. Autetaan heitä yhdessä!
Meillä on valmiiksi vaativan tason tiimin perustukset, mutta kaipaamme vielä kahta sairaanhoitajaa tiimimme.

OUTAMO - POIKKEUKSELLINEN TYÖYHTEISÖ
Luonnonkaunis Outamo, lastenkotiyhteisö kouluineen Lohjanjärven rannalla, tarjoaa turvalliset ja samalla virikkeelliset puitteet, kun se ensin yhden osaston avulla lähtee vastaamaan vaativan tason kuntouttavan laitoshoidon tarpeeseen. Tarpeeseen vastataan resursseja ja hoidollisuutta lisäämällä.

Osastolla on jo odottamassa johtava ohjaaja, jolla on pitkä kokemus nuorisopsykiatriasta ja lastensuojelusta. Te tulevat ammattilaiset, psykoterapeutti sekä lisäksi lääkäripalvelut täydentävät hoitotiimin. Pääset yhdessä mallintamaan uuden osaston hoitomallia, jonka pohjalla on terapeuttinen laitoskasvatus, traumainformoitu työote ja tuen tarpeen arviointi.

Outamo tarkoittaa
- kokonaisvaltaista voinnin suunnittelua hoito- ja kasvatussuunnitelman avulla. Meillä korostetaan lasten osallisuutta muun muassa Hyvää kohtelua koskevalla suunnitelmalla.

- jännittävää arkea elämyksellisen toiminnallisuuden kautta. Omalla isolla tontilla on mahdollista muun muassa retkeillä, pelata frisbeegolfia, ajaa mönkkäreillä tai harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja.

- hyvää yhteisöllistä henkeä, missä ilmapiiri- ja turvallisuusasiat ovat nostettu arvoiksi asti käytännön toteutuksen lisäksi.

- laadukasta lastenkotitoimintaa. Työnohjaus ja työterveyshuolto omalääkäripalveluineen toimii.

Monet sanovat, että Outamo pitää kokea. Mitä jos tulisitkin käymään meillä jo ennen kuin päätät, haetko työkaveriksemme? Saat paremmin tuntuman arkeemme ja yhteisömme tunnelmaan. Kerromme ilmoituksen lopussa, miten tutustumiskäynti järjestyy.

TYÖSI LAPSEN SUOJELIJANA
Meidän työmme tavoitteena on normalisoida ja aikaansaada positiivinen muutos lapsen eloon. Tuomme hänen elämäänsä säännöllisen arjen ja autamme kiinnostumaan omasta elämästä. Parannamme samalla lapsen suhdetta vanhempiin sekä läheisiin.

Sairaanhoitajanamme vastaat lapsen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hoidon sekä kasvatuksen toteutumisesta terveydenhuollon näkökulmasta. Tehtäviisi kuuluvat lasten ja nuorten hoitotyö, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Meidän tehtävämme on rakentaa lapsen elämään uudestaan toivo - usko itseen ja tulevaan. Luomalla luottamuksellisen suhteen lapseen mahdollistat turvallisen, lapsen itsensä näköisen arjen. Tämä parempi arki kantaa myös meidän jälkeemme kasvaneena elämänhallinnan haluna.

MITÄ ME VOIMME SINULLE TARJOTA?
- Ensinnäkin tulet olemaan todella arvostettu osaaja joukossamme. Ideoillesi on sijaa, ja me lupaamme kuunnella sinua. Me rakennamme yhdessä positiivisia työelämäkokemuksia tuottavaa työyhteisöämme.

- Pääset mallintamaan ja toteuttamaan uudenlaista hoitomallia. Uskomme, että tässä vaativassa työssä osaamisesi kehittyy laaja-alaisesti sinun omien vahvuuksiesi pohjalta. Kerrytät kanssamme osaamista, joka kantaa myös urallasi jatkossa.

- Työssä onnistumistasi tukee moniammatillinen tiimi. Työparinasi on sosiaaliohjaaja, kanssamme työskentelee psykoterapeutti ja lääkäripalvelut ovat käytössämme.

- Meillä et ole yksin. Omalla ja naapuriosastoillamme on aina tarvittaessa tukea tarjolla. Varaudumme erilaisiin tilanteisiin lasten kanssa - turvallisuus on yksi arvoistamme.

- Hyvinvointiasi tukee myös Helsingin kaupunki tarjoama sinulle kattava työterveyshuolto. Työssä kehittymistäsi taas tukevat hyvin mietityt koulutuspolkumme.

Meillä Helsingin kaupungilla on pitkä kokemus ja nimenomaista osaamista lasten erityisestä huolenpidosta - sen kehittämisestä, toteuttamisesta ja johtamisesta. Työmme on kuitenkin vaativaa ja pelkästään ruusuilla emme tanssi. Meidän lapsillamme on traumaperäistä oirehdintaa, eikä heidän käyttäytymisensä ole aina normiston mukaista. Näitä erilaisia tilanteita me ennakoimme ja osaamme hallita.

Huomioitavaa työssäsi on, että vaikka sijaintimme on toisaalta yksi valteistamme, se voi myös haastaa. Olemme hieman kaukana kaikesta, ja julkisten kulkuneuvojen tavoittamattomissa.

VOISITKO SINÄ OLLA TULEVA TYÖKAVERIMME?
Työkaverinamme työskentelevällä sairaanhoitajalla tulee olla sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), minkä lisäksi tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa sekä suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Meistä on tärkeää, että olet innostunut työskentelemään lasten kanssa. Tuo innostus ja positiivisen kautta virittyvä ajattelusi sulauttavat sinut joukkoomme. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä ei ole välttämätöntä vaan tärkeämpää on mielestämme halusi oppia ja kokea uutta.

Haluamme, että pystyt tekemään itsesi näköistä, aitoa hoitotyötä. Otteissasi olet kärsivällinen, joustava ja myötäelävä. Työskentelysi on jämäkkää mutta siitä välittyy myötätunto. Toimistasi näkyy luontainen halusi auttaa - siitähän meidän työssämme on kysymys.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä kokemusta haastavasti käyttäytyvien lasten ja nuorten kanssa.

HALUATKO ENSIN TULLA TUTUSTUMAAN?
Se on ilman muuta mahdollista. Voit tulla piipahtamaan tai halutessasi tehdä, vaikka tutustumisvuoron. Laita meille siinä tapauksessa normaalisti hakemus mutta kerro hakiessasi, että haluaisit ensin tulla tutustumaan. Voit myös soittaa tai kirjoittaa Markolle tai Sadulle ja sopia käynnistä/tutustumisvuorosta ennen kuin haet työkaveriksemme.

LISÄTIETOA PALKKAUKSESTA
Rekrylisää maksetaan uudelle Outamolaiselle vakituisessa työsuhteessa aloittavalle. 8% tehtäväkohtaisesta palkasta ensimmäisen vuoden aikana.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/outamo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos kiinnostuit tehtävästä, olisi hienoa kuulla sinusta lisää ja saada tilaisuus tutustua puolin ja toisin.
Johtava ohjaaja Marko Munne
050 572 1342 marko.munne@hel.fi. (lomalla 25.6-17.7)
Vastaava ohjaaja Satu Meijers
09 310 41994 satu.meijers@hel.fi (27.6 lähtien)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut, lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Outamon lastenkoti

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Karkalintie 148, Lohja, 08100 Lohja

Rekommenderade jobb