Lastenpsykiatri

Haemme
Lastenpsykiatrian ERIKOISLÄÄKÄRIÄ tai erikoistuvaa lääkäriä Valkeakosken mielenterveyspalveluiden lastentiimiin.

Lastenpsykiatri työskentelee mielenterveyskeskuksen lastenpsykiatrisessa tiimissä. Tiimissä työskennellään moniammatillisesti tarjoten matalan kynnyksen palveluita alle 13-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Työryhmään kuuluu lääkärin lisäksi kaksi psykologia ja sosiaalityöntekijä. Työryhmä on erittäin kokenut. Samassa yksikössä toimii myös nuorisopsykiatrinen tiimi, jossa työskentelee nuorisopsykiatri ja nuorisopsykiatriaan erikoistuva lastenpsykiatri, eli kollegiaalista tukea ja ohjausta on saatavilla.

Lastentiimi toimii osana mielenterveys- ja päihdepalveluita, terveyspalveluiden alaisuudessa. Tulosyksikön johtajana toimii palvelupäällikkö Mika Korhonen ja lääkärin esimiehenä mielenterveyspalveluiden ylilääkäri.

Vaadittava pätevyys: Lastenpsykiatrian erikoislääkäri. Virkaan voidaan valita myös erikoistumisvaiheen lääkäri määräajaksi ja erikoislääkäriohjaus järjestetään. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus kilpailukykyinen

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 19.5.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 356 293) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Lastenpsykiatri).

Valkeakoski 19.4.2021

Sosiaali- ja terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Riikka Luoto riikka.luoto@valkeakoski.fi 040 335 7250

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Sääksmäentie 2, PL 20, 37601 Valkeakoski

Suggested jobs