Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, 2 tehtävää

Tule toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden lastenpsykiatriaa osana kokenutta, moniammatillista työryhmää! Haemme kahta (2) lääkäriä vakituisiin virkoihin lastenpsykiatriseen työhön. Espoon lastenpsykiatrinen yksikkö on 27 työntekijän muodostama matalan kynnyksen peruspalveluita tukeva erityistason asiantuntijayksikkö.

Yksikössä toteutettavan lastenpsykiatrisen diagnostiikan ja hoidon lisäksi kehitämme edelleen uusia lapsen kehitysympäristöissä toimivia lastenpsykiatrisia hoito- ja konsultaatiokäytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle lastenpsykiatrisen yksikön lääkärinä mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti lasten mielenterveyspalveluiden kehittämiseen. Yksikössä toimii kanssasi innostunut joukko lastenpsykiatreja, sairaanhoitajia, psykologeja, neuropsykologi, puhe- ja toimintaterapeutti sekä osastonsihteeri. Esimiehenäsi toimii ylilääkäri, joka toimii yksikön päällikön kanssa yhteistyössä.

Lue lisää meistä: https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Ammattiesittelyt/Terveys_ja_hoivatyo/Terveyskeskuslaakari/Koululaakarin_ja_lastenpsykiatrisen_yksi(190610)

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.
Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on lastenpsykiatrista työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä kliinistä kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä ja työskentelystä moniammatillisissa verkostoissa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Lapsiperheiden_palvelut/Lastenpsykiatrinen_yksikko

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-54-21
  • Sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 5669,80 €/kk
  • 25.1.2021 - 26.2.2021 15:45
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Maiju Hiidenhovi p. 040 636 8079 (ke-to)

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Osoite: Pihatörmä 1 C, 1 krs, 02240 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare