Lastenpsykiatrian erikoislääkäri - Tammerfors stad

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri - Tammerfors stad

Tehtävänä on lastenpsykiatrinen arviointi ja -hoitotyö osana moniammatillista tiimiä sekä asiantuntijatyö lasten- ja perheiden palveluverkostossa.
Perheneuvolassa on kuusi lastenpsykiatrin virkaa.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, erikoistumisalana lastenpsykiatria. Eduksi lasketaan kokemus lasten ja perheiden palveluissa joko perusterveydenhuollossa (neuvola- koululääkäri), psykososiaalisissa palveluissa (perheneuvolan lääkäri) tai erikoissairaanhoidon lastenpsykiatrisissa yksiköissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös alalle suuntautuva tai erikoistuva lääkäri voidaan valita määräaikaisesti tehtävään.
Työn aloitusajankohta on sovittavissa.
Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava lääkäri Riitta Parkkinen, p. 040 806 2199 ja perheneuvolan johtaja Sirkku Rahikkala, p. 040 800 4864.
Hakuaika päättyy 31.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere tai sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.  Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Perheneuvola
  • Jobb
  • tre-1-173-19
  • 18.4.2019 - 31.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Perheneuvola
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren