Skip to main content
test
Lastensuojelun perhetyöntekijä - Inarin kunta

Haemme lastensuojelun perhetyöntekijää ajalle 1.9.2022- 30.6.2023
Työtehtäviin kuuluvat sekä sosiaalihuoltolain 18§:n mukainen perhetyö, että lastensuojelulain 36§:n mukainen tehostettu perhetyö. Tehtävä edellyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ tai 32§ mukaista sosionomi(AMK) pätevyyttä sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Perhetyö on perheiden omaa selviytymistä tukevaa ja heidän ongelmatilanteitaan ennaltaehkäisevää sosiaalipalvelua. Perhetyöntekijä tukee lasta ja hänen perhettään käyttäen apuna perhetyön menetelmiä yhteistyössä sosiaalityöntekijöiden ja muiden toimijoiden kanssa. Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä, omatoimisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lastensuojelunlain ja sosiaalihuoltolain asiakasprosessien tuntemus sekä menetelmäosaaminen katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätön.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Sosiaali- ja terveystoimen osalta edellytämme tartuntalain väliaikaisen 48 a §:n 3 mom soveltamisen mukaista rokotesuojaa.

Koeaika 2kk. Aloitus 1.9. tai mahdollisimman pian.

Mikäli sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole mahdollisuutta, voi hakemuksen toimittaa postitse osoitteeseen Inarin kunta / sosiaalitoimisto / sosiaalityön johtaja Tiina Kanniainen, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä lastensuojelun perhetyöntekijä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota, tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai toimittaa erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Tiina Kanniainen, puh. 040 582 6902 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi, ajalla 8.-19.8. sosiaalityöntkijä Eeva Mononen ja ajalla 28.7.-5.8.2022 vs. sosiaalityöntekijä Hanne Lappi, puh. 0400 357 827 tai sähköpostitse etunimi.sukuniemi@inari.fi

Lisätietoja

Sosiaalityö

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.


Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Rökfri arbetsplats Inarin kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb