Lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityöntekijä

Ammattina lapsen etu - tule tekemään sosiaalityöntekijän sijaisuuksia Helsingin lastensuojelun sijoituksen sosiaalityöhön!

Meiltä löydät osa- ja kokoaikaisia sosiaalityön sijaisuuksia, jotka voit sovittaa yhteen elämäntilanteesi tai vaikkapa opiskelujesi kanssa. Varmistamme Apotin käyttöönoton onnistumisen palkkaamalla useita sijaisia.

Tehtäviisi kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja hänen vanhempiensa kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston kanssa. Tulet työskentelemään sekä perhehoitoon, että laitoshoitoon sijoitettujen lasten kanssa.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Joustavat työjärjestelyt ja hyvät työvälineet tukevat työssä onnistumistasi. Käytössämme ovat uudet, työtämme tukevat toimitilat.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset, sinulla tulee olemaan noin 30 asiakaslasta. Meillä et jää yksin - tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö sekä laajat perhehoidon palvelut. Lisäksi työnohjaus sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvät Helsingin kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalipun. Autamme myös edullisen työsuhdeasunnon hankinnassa.

Laillistettu sosiaalityöntekijä tai sijaiskelpoinen sosiaalityöntekijä

Arvostamme mahdollista aiempaa sosiaalityön kokemustasi ja haluasi toimia lastensuojelun sosiaalityössä.

Aloitusajankohtamme on on joustava, samoin sijaisuuden kesto.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Sijoituksen sosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-667-20
  • 4.1.2021
  • 23.12.2020 - 19.3.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen p. 09 310 79358 ja johtava sosiaalityöntekijä Marja Turunen p. 09 310 43488

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Sijoituksen sosiaalityö
Osoite: Kumpulantie 13, 00520 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.