test

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, avohuolto

Ansök senast  3.5.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella Seinäjoen sote-keskuksessa toimii lastensuojelun tiimi, jonne haetaan sosiaalityöntekijn sijaista avohuoltoon. Sijaisuus kestää vuoden 2024 loppuun.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella Seinäjoen sote-keskuksessa toimii lastensuojelun tiimi, jonne haetaan sosiaalityöntekijn sijaista avohuoltoon. Sijaisuus kestää vuoden 2024 loppuun.

Meitä lastensuojelun ammattilaisia on avohuollossa 14 henkilöä. Kehitämme parhaillaan avohuoltoon myös omaa tehostettua perhetyötä. Tiimistä saat kollegiaalista tukea sekä työparityöskentelyä, jonka avulla pääset turvallisesti alkuun. Perehdytyksestä huolehtii tiimin esihenkilö Minna yhdessä muiden tiimiläisten kanssa perehdytettävän tarpeiden mukaisesti. Jokainen tuo mukanaan omaa erilaista osaamista, joka huomioidaan. Palvelutarpeen arvioinnit ja sosiaalihuollon asiakkuudet hoidetaan pääsääntöisesti Annan tiimissä, sijais-ja jälkihuolto Niinan tiimissä. Kaiken kaikkiaan meitä on siis yli 40.

Sosiaalityöntekijän päävastuullinen tehtävänkuva avohuollossa on asiakastyö ja siihen liittyvien prosessien hoitaminen. Systeemistä työotetta tehdään niin asiakastyössä kuin viikkotiimeissä, joita on avohuollossa kaksi tiimiä. Lisäksi asiantuntijaryhmät ja konsultaatiotuki antavat kimurantteihin asiakastapauksiin uusia näkökulmiä ja tukea. Säännöllisestä työnohjauksesta on huolehdittu.

Arvostamme kokemusta lapsiperheiden sosiaalipalveluiden työstä tai lastensuojelusta, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä. Työtilat sijaitsevat virastotalolla Seinäjoen keskustassa, loppuvuodesta on edessä muutto upouusiin Perhekeskus Aallokon tiloihin. Meillä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on laillistettu sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 7 §, 32 §). Virkaan voidaan määräajaksi valita myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija, jolle on nimetty ohjaaja työn tueksi. Sijaiskelpoisen opintojen edistymistä tuetaan ja seurataan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vastuuyksikköjohtaja Minna Sillanpää

Puh. 044 4700 460

minna.sillanpaa@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare