Skip to main content
test
Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoon.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Päijät-Sotella me vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lastensuojelun sosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kaiken tämän lisäksi etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi Helsingistä tai Kouvolasta meille pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja tai polkupyöriä.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras Sote-työpaikka 2023 ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi Tartuntatautilain (2016/1227, 48a§) mukaisesti ennen työskentelyn alkamista on osoitettava työnantajalle rokotesuojasta luotettava selvitys. Kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu-Riikka Tarenius
johtava sosiaalityöntekijä
pu. 044 716 1572
anu-riikka.tarenius@phhyky.fi
Anne Olenius
johtava sosiaalityöntekijä
puh. 050 539 1637
anne.olenius@phhyky.fi

Lisätietoja

Lapsiperhepalvelut, perhesosiaalityö ja lastensuojelu

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23A, 6. krs, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb