Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka. Sosiaalityöntekijä on osa lapsiperheiden sosiaalityön tiimiä, jossa työskentelee lähes 20 lapsi- ja perhepalveluiden osaajaa. Tiimi on jaettu kolmeen pienempään tiimiin: perhesosiaalityön, perhetyön ja lastensuojelun tiimiin. Lastensuojelun sosiaalityön tiimi vastaa lastensuojelulain mukaisista avo- ja sijaishuollosta sekä alle 18-vuotiaiden jälkihuollosta. Työtehtäviin ei pääsääntöisesti sisälly virka-aikaista sosiaalipäivystystä. Sastamalassa toteutetaan lastensuojelun asiakastyössä systeemistä työskentelymallia.

Arvostamme kokemusta työskentelystä perheiden ja lasten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa työotetta. Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa tukena on huumorintajuinen, positiivinen, toisiaan tukeva ja kehittämismyönteinen työporukka. Teemme liikkuvaa työparityötä, moniammatillista yhteistyötä ja kotikäyntejä Sastamalan ja Punkalaitumen alueella. Työn sujuvuuden mahdollistavat ajanmukaiset työvälineet, oma työhuone, liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Meillä on työntekijällä mahdollisuus osallistua säännöllisesti ryhmätyönohjaukseen ja saada työhön perehdytystä työn alkaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää vuodeksi sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla. Työyksikössämme on käytössä virka-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus ainakin ajoittain on eduksi. Sastamalaan on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet.

Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Lapsiperheiden sosiaalityön päällikkö Marika Isonokari-Mannelin puh. 050-5020419, marika.isonokari-mannelin@sastamala.fi ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040-4880211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi.

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Lapsiperheiden sosiaalityö, Lastensuojelu
Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.