Skip to main content
test
LASTENSUOJELUYKSIKÖN ESIMIES, perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikkö, Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haluatko tehdä työtä nuorten parissa? Sinusta löytyy tiimipelaaja, joka johtaa joukkuetta eteenpäin? Olet innovatiivinen sekä kehittämismyönteinen? Haluat ihmisläheisen työn?

Haemme Kotirinteen perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikköön yksikön esimiestä.

Kotirinteen Perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikkö sijaitsee keskeisellä paikalla Hyvinkään Viertolassa. Kotirinne on 7-paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien pääsääntöisesti noin 12-17-vuotiaiden nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Nuorten sijoitukset ovat lyhytaikaisia, keskimäärin 1-3 kk.

Yksikön esimiehen tehtävänä on johtaa ja vastata lastensuojelun erityistason yksikön toiminnasta. Esimies vastaa palvelun laatuun, kehittämiseen, talouteen, kiinteistöön ja henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä sekä on hoito- ja kasvatusvastuussa. Yksilö- ja yhteisöohjautuvaan tiimiin kuuluu 7 ohjaajaa, sairaanhoitaja, yöhoitaja, kodinhuollon ohjaaja sekä molempien perhetukikeskuksen yksiköiden yhteinen erityistyöntekijä sekä laitoshuoltaja.

Yksikön esimies toimii tarvittaessa palveluesimiehen sijaisena ja lisäksi yksikön esimiehet sijaistavat toisiaan. Tehtävä pitää sisällään varallaoloa. Tehtävä on jaksotyötä, mutta käytännössä arkisin virka-aikaan klo 8-16 tapahtuvaa työskentelyä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa arviointityön osaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja työvuorosuunnittelusta. Lisäksi työssä tarvitaan vankkaa perehtyneisyyttä lastensuojelutyöhön sekä lastensuojelun ja sosiaalihuollon lainsäädäntöön. Eduksi luetaan kokemus lastensuojeluyksikön ja erityisesti vastaanotto- ja arviointityön osaamisesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 § mukainen pätevyys, kuten sosionomi AMK tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme ammattinimikkeen laillistamista Suomesta.

Arvostamme lastensuojeluosaamisen lisäksi vahvaa henkilöstöjohtamistaitoa, yhteistyötaitoja sekä kehittävää ja voimavarakeskeistä työotetta. Työotteeltasi edellytämme vastuullisuutta ja tilanteen vaatiessa rohkeutta toimia itsenäisesti. Olet sitoutunut tehtävääsi ja asiakkaisiin. Näet henkilöstön arvon ja osaat antaa kannustavaa palautetta.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia lastensuojelun sijaishuollon näköalapaikalla ja olla mukana kehittämässä lastensuojeluyksiköiden toimintaa. Kotirinteen perhetukikeskus on mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden sekä palvelevan johtamisen hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Työn tukena on myös säännöllinen työnohjaus, esimiehen ja tiimin tuki sekä muiden alueen lastensuojeluyksiköiden vertaistuki sekä yhteiset tapaamiset.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virka alkaen 12.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6kk.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3811,74 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointiin ja näe virkaan vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä.
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätiedot antaa lastensuojelun palveluesimies Tom Stenman, puh. 050 497 0471, tom.stenman@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00. Ryhmä- ja yksilöhaastattelut pidetään viikolla 34

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb