Lastentarhanopettaja - Kurikan kaupunki

Lastentarhanopettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 31.5.2019 mennessä

lastentarhanopettajan sijaisuus ajalle 1.8.- 31.12.2019 varhaiskasvatuksessa Kankaan päiväkodilla.

Edellytämme vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai opistoasteen tutkinto. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Varhaiskasvatusta ohjaa valtakunnallinen ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Lasten kanssa toimimisen lisäksi lastentarhanopettajan työ edellyttää vahvaa tiimityön osaamista sekä arvostavaa vuorovaikutusosaamista lasten, heidän huoltajien sekä työyhteisön kanssa, ja näitä me arvostamme.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja keskeiset työtodistukset. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Kirjalliset hakemukset liitteineen lähetetään sivistysjohtajalle osoitettuna osoitteella: Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valinnan tiedoksisaannista. Palkka KVTES:n mukaan.

Läs mer

http://www.kurikka.fi

Lisätietoja: Varhaiskasvatuspäällikkö Outi Koskenvalta 050 595 0560

Kurikan kaupunki
Adress: Kurikka

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 21 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki

Mer om arbetsgivaren