Lastentarhanopettaja - Borgå stad

Lastentarhanopettaja

Meillä Porvoon varhaiskasvatuspalveluissa on hyvä kehittämisen meininki ja toimimme aktiivisella ja ajantasaisella työotteella. Pidämme hyvää huolta henkilöstön osaamisesta ja työoloista. Koulutuskalenterissamme on tarjolla paljon koulutuksia, joihin henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti.

Vanhoja päiväkotirakennuksia on korvattu uudisrakennuksilla ja se kehitys jatkuu. Lapsiryhmissämme on pääsääntöisesti kaksi lastentarhanopettajaa ja lähihoitaja. Yhtä kasvattajaa kohti lapsiryhmissä on edelleen seitsemän kolme vuotta täyttänyttä lasta eikä varhaiskasvatusoikeutta ole rajoitettu.

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee nyt neljää (4) lastentarhanopettajaa Metsätähden päiväkodin suomenkieliseen 1-6 vuotiaiden ryhmään, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019-31.7.2020.

Metsätähden päiväkoti tarjoaa ruotsinkielistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1-6-vuotiaille lapsille.
Ruotsinkielen taito katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaiset.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä.

Työaika on 38,45h/vko. Koeaika on 3kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.7.2019 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Sinikka Vähäkangas, tfn 040 547 2688

Päiväkoti Metsätähti
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan