Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja ulkotoiminnasta kiinnostunut lastentarhanopettaja? Meillä on töitä sinulle mukavassa työyhteisössä!

Haemme Stålarminkadun päivähoitoyksikköön, Ulkokerhoon, osa-aikaista lastentarhanopettajaa 1.8.2019 alkaen. Työaika 65,36%, eli reilu 5t/pv.

Sinulta odotamme pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, kiinnostusta kehittää ulkona tapahtuvaa kasvatusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti.

Stålarminkadun päivähoitoyksikön avoimessa toiminnassa työskentelee 7 rautaista ammattilaista ja lisäksi esiopetuksessa ja päiväkodissa n. 25 kasvattajaa. Tahdomme tarjota lapsillemme turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa lapsi saa oppia ja kokea leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan haastatteluaika.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoista otetaan huomioon myös kevään 2019 aikana valmistuvat. Tehtävään pätevöittävän tutkinnon on oltava valmis viimeistään 30.6.2019.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Läs mer

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Eeva Salokannel p. 040 512 9732 tai eeva.salokannel(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Stålarminkadun päivähoitoyksikkö
Adress: Stålarminkatu 27, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren