Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Etsimme lastentarhanopettajia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.19 alkaen.

Arvostamme lapsen ja perheen kunnioittavaa kohtaamista, hyvää ja lämmintä vuorovaikutusta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Koivulan päivähoitoyksikkö toimii kolmessa eri toimipisteessä: Sävelkujalla neljässä ryhmässä, Ilpoisten koulun Lorulaaksossa esiopetuksessa sekä Turunmaankadulla kahdessa ryhmässä. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella osin monikulttuurisella alueella. Tarjoamme varhaiskasvatusta, esiopetusta sekä erityisvarhaiskasvatuksen palveluita. Sijaintimme mahdollistaa monipuolisen toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen monipuolisten oppimisympäristöjen läheisyydessä.

Työyhteisömme on innostunut ja monipuolisesti osaava, tule sinäkin mukaan tekemään kanssamme lapselle hyvää päivää joka päivä!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoista otetaan huomioon myös kevään 2019 aikana valmistuvat. Tehtävään pätevöittävän tutkinnon on oltava valmis viimeistään 30.6.2019.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Läs mer

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Maarit Kivikorpi p. 050 396 7163 tai maarit.kivikorpi(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Koivulan päivähoitoyksikkö
Adress: Sävelkuja 4, 20740 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren