Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja monikulttuurisuudesta kiinnostunut lastentarhanopettaja? Meillä on töitä sinulle mukavassa työyhteisössä!

Haemme Halisten päivähoitoyksikköön kahta lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sinulta odotamme pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti. Toivomme hakijalta esiopetuspätevyyttä.

Halisten päivähoitoyksikössä eli Villa Vinsentissä työskentelee noin kolmekymmentä alan rautaista ammattilaista kolmessa eri rakennuksessa samassa pihapiirissä. Tahdomme tarjota lapsillemme turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa lapsi saa oppia ja kokea leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Halisten ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset ja metsäretket kuuluvat viikoittaiseen ohjelmaamme.

Halisiin pääset helposti keskustasta linja-autoilla 55 ja 56.

Tehtävät ovat uudelleen haettavia, aiemmat hakemukset huomioidaan haussa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoista otetaan huomioon myös kevään 2019 aikana valmistuvat. Tehtävään pätevöittävän tutkinnon on oltava valmis viimeistään 30.6.2019.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen työsuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Läs mer

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Anne Bergman p. 050 590 7498 tai anne.bergman(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Halisten päivähoitoyksikkö
Adress: Paavinkatu 15, 20540 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren