Lastentarhanopettaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Lastentarhanopettaja

Haemme lastentarhanopettajaa lastentarhanopettajan sijaisuuteen ajalle 1.9.2019 - 31.5.2020 Hintsankujan päivähoitoyksikköön.

Sovit joukkoomme, jos olet työstäsi innostunut, oma-aloitteinen, joustava, tiimipelaaja sekä monikulttuurisuudesta kiinnostunut. Hintsankujan päivähoitoyksikkö on vuorohoitoyksikkö, joka on auki maanantaista lauantaihin tarpeen mukaan klo 5-22. Lastentarhanopettajat tekevät tarvittaessa myös iltoja ja lauantaita. Täällä olemme kuin yhtä suurta perhettä, huolehdimme yhdessä myös kaikista lapsista. Teemme paljon yhteistyötä ryhmien välillä, etenkin iltaisin ja lauantaisin, joten siksi hyvät yhteistyötaidot ovat meille tärkeitä työyhteisössämme. Ammatillinen ja lapsilähtöinen työote on meille myös tärkeää.

Päiväkotimme sijaitsee Varissuon ja Vaalan rajalla, ja lähellämme on hyvät ulkoilumahdollisuudet metsätoimintaan, kenttiin sekä Varissuon jäähalliin. Päiväkotimme piha on myös iso ja vaihteleva, joten se tuo myös ihanat puitteet päivittäiselle ulkoilulle. Päiväkodissamme korostuu liikunnallisuus, sosiaalisten taitojen vahvistaminen ja haluamme olla läsnä olevia aikuisia.

Voit seurata tapahtumiamme Hintsankujan blogista:
https://blog.edu.turku.fi/hintsankujanphy/blogi/

Päiväkotiin pääsee keskustasta helposti bussilla numero 32,42,12.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoista otetaan huomioon myös kevään 2019 aikana valmistuvat.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtajan sijainen Päivi Virtanen p. 044 907 2741 tai paivi.j.virtanen(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Hintsankujan päivähoitoyksikkö
Osoite: Hintsankuja 4, 20610 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan