test
Lastentautien ylilääkäri - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme LASTENTAUTIEN YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan lastentautien klinikalle Päijät-Soteen, keskussairaalaamme Lahteen.

Ylilääkärinä johdat ja koordinoit erikoisalasi hoidon kokonaisuutta. Yhteistyötä tehdään yhtymän muiden toimijoiden mm. avoterveydenhuollon, päivystysyksikön, muiden erikoisalojen sekä ERVA-alueen toimijoiden kanssa. Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta ja sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.

Klinikallamme on 10 lastentautien erikoislääkärin virkaa ja nämä kaikki virat ovat täynnä. Lisäksi kanssamme työskentelee 5-6 erikoistuvaa lääkäriä. Osallistut lastentautien kliiniseen toimintaan oman pätevyytesi mukaisesti sekä lastentautien päivystystoimintaan.

Yhteisen lastentautien ja lastenkirurgian poliklinikan lisäksi sairaalassamme on yhteinen vuodeosasto sekä vastasyntyneiden tehohoito- ja tarkkailuosasto. Vuodeosaston ja poliklinikan uusien tilojen suunnittelu alkoi tänä syksynä alkaa vuoden 2022 alussa ja tehohoito- ja tarkkailuosasto muuttaa uusiin tiloihin syksyllä 2022.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Odotamme innostuneisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua. Aiempi hallinnon kokemusta ja kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Päijät-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä lastentautien tai lastenkirurgian erikoislääkärin pätevyyttä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Jätä hakemus jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Lauri Lammi
puh. 044 719 5436
Lastentautien ylilääkäri
Mikko Lavonius puh. 055 719 5233

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosyksikkö, Lastentaudit

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb