Skip to main content
test
Lastenvalvoja, Perheoikeudelliset palvelut - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin erityisryhmien sosiaalipalveluiden perheoikeudellisissa palveluissa on haettavana LASTENVALVOJAN vakituinen virka.

Perheoikeudellisissa palveluissa lastenvalvojan tehtäviin kuuluu isyyslain mukaiset isyyden selvittämiset, lasten asumis-, huolto-, tapaamis- ja elatussopimusten vahvistamiset sekä valvotut ja tuetut tapaamiset.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen kelpoisuus tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus lastenvalvojan tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7118/2022. Hakemukset on toimitettava 30.6.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/perheoikeudelliset-palvelut

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Perheoikeudelliset palvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-214-22
  • 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3413,23 €/kk
  • 2.6.2022 - 30.6.2022 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Maria Lind p. 044 703 4767 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi. Ajalla 10.6.-30.6. lisätietoja antaa lastenvalvoja Mari Tyyskä, p. 050 420 1572 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Perheoikeudelliset palvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Elektroniikkatie 4, 2. krs, 90590 Oulu

Rekommenderade jobb