Skip to main content
test
Lastenvalvoja, perheoikeudelliset palvelut - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Perheoikeudelliset palvelut
Vernissakatu 4 (3. krs), 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Tule tekemään merkityksellistä asiakastyötä, jossa tavoite ja vastuusi ovat selkeitä - asiakkaat ja mukava työyhteisö luovat työn mielekkyyden. Haemme nyt lastenvalvojaa uuteen vakituiseen virkaan. Lastenvalvojan työssä erikoistut toimimaan lapsiperheiden tukena elatus- ja huoltajuusasioiden sopimisessa.

Perheoikeudellisiin palveluihin kuuluu lastenvalvojien lisäksi tapaamispaikkatoiminta, eroauttamisen sosiaaliohjaus sekä olosuhdeselvitysten tekeminen käräjäoikeudelle. Yksikössä on myös kaksi toimistosihteeriä. Perheoikeudelliset palvelut sijoittuvat lapsiperheiden psykososiaalisten palveluiden tehtäväalueelle, jossa perheoikeudellisten palveluiden lisäksi kehitetään kasvatus- ja perheneuvonnan sekä nuorten psykososiaalisia palveluja. Palveluja yhdistävät mm. sovinnollisen yhteisvanhemmuuden palveluiden kehittäminen, johon olemme hyvinvointialueella hyvin sitoutuneita.

Lastenvalvojan työtehtävät sisältävät perheoikeudellisten palvelujen mukaiset työtehtävät. Perheoikeudellisten palvelujen tarkoituksena on turvata lapsen oikeus molempiin vanhempiin, elatukseen, huoltoon ja vanhempiensa tapaamiseen. Asiakastyössä painottuvat erityisesti asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, lasta koskevien sopimusten laatiminen, vanhemmuuden selvittäminen sekä sopimisen edellytyksiä ja ratkaisuja hakeva työskentelyote. Asiakastyö tapahtuu pääosin paikan päällä toimistolla.

Toivomme, että sinulla on vahva kiinnostus perheoikeudellisiin palveluihin ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Puolueeton ja sovitteleva työskentelyote on sinulle itsestään selvää. Kestät hyvin painetta ja kohtaat mielelläsi eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Sinulla on osaamista lapsi- ja perhelainsäädännöstä tai lapsiperheiden parissa työskentelystä. Olet ehkä toiminut jo lastenvalvojana tai sinulla on muuta kokemusta eroperheiden kanssa työskentelystä. Toivomme, että voit työskennellä asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Meillä pääset tekemään yhdessä uutta ja vahvistamaan jo olemassa olevaa palveluyksikköämme. Tiimisi odottaa sinulta halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Meille on tärkeää, että palvelumme tuotetaan laadukkaasti, sujuvasti suurella sydämellä ja asiakasnäkökulma muistaen - odotamme tätä myös sinulta.

Tehtävässä menestymistä tukee parhaiten koulutus esim. sosiaalityöntekijä, OTM tai VTM/YTM (pääaine esim. sosiaalipolitiikka tai sosiologia).

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa sinua odottavat lastenvalvojien tiimin kokenut porukka sekä johtavan lastenvalvojan ja yksikön esihenkilön vahva tuki. Hyvinvointialueella teemme uutta yhdessä - nyt pääset mukaan rakentamaan toimivat käytännöt sekä mukaansatempaavan työkulttuurin. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaan Tikkurilassa Vernissakadun kiinteistössä, missä sijaitsevat useiden muiden sosiaalipalvelujen lisäksi lastenvalvojiemme viihtyisät ja modernit vastaanottotilat. Tarjoamme lisäksi työnohjauksen sekä muut hyvinvointialueen kouluttautumismahdollisuudet sovitusti. Työhyvinvointi on meille ensiarvoista.

Tule varmistamaan kanssamme iloinen tekemisen meininki sekä lastenvalvojien palvelujen laatu ja saavutettavuus!

Haastattelut toteutetaan viikosta 41 eteenpäin sovitusti, tarvittaessa toteutamme haastatteluja jo hakuaikana.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.11.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: toimistotyöaika 36,15 h/vko
Tehtäväkohtainen palkka: 3577,57 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

johtava lastenvalvoja
Syrjänen Milla
+358 50 303 5736
milla.syrjanen@vakehyva.fi

perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu
+ 358 40 303 5507
hanna.pantsu@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb