Skip to main content
test
Lastenvalvoja, sijaisuus (354001) - Grankulla stad

Haemme sijaista 1.9.2022 alkaen lastenvalvojan virkaan perhe- ja hoitovapaan ajaksi.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn, kohtuullisen asiakasmäärän ja mukavan työyhteisön sosiaalipalvelujen ammattitaitoisessa 9 hengen tiimissä. Tehtävän peruspalkka on 3473,62 e/kk (KvTES) ja työaika on 36,25h viikossa. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3 §:n mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä tai soveltuvaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Kokemus lastenvalvojan tehtävistä katsotaan hakijan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen taito. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lastenvalvoja käyttää työssään Effica-asiakastietojärjestelmää.

Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika tehtävään on 6 kk.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Kauniaisten kaupungin työntekijänä saat työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi).

Kauniainen edistää työpaikoilla tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja olemme myös savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.7.2022 alkaen sosiaalipalvelupäällikkö Jaana Myhrberg, puh. 050 352 3171, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi.

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalipalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on n. 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea. Kauniaisten sote siirtyy 1.1.2023 osaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta.


Osoite: Kauniaistentie 7, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb