Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat lastenvalvojan ja lastensuojelun tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös virka-aikainen ja virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys, josta maksetaan erillinen korvaus. Työ vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Tarjoamme vaihtelevan ja haasteellisen työn, jossa työtiimin ja esimiehen tuki on jatkuvasti käytettävissä. Työhön sisältyy lisäksi työyhteisön työnohjaus ja mahdollisuus hakeutua täydennyskoulutuksiin.

Arvostamme monipuolista työkokemusta ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää sosiaalityötä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Mirka Linna, puh. 040 582 6902 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi.

Sosiaalityö
Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Inarin kunta - Rökfri arbetsplats Inarin kunta - Ansvarig sommararbetsgivare