Skip to main content
test
Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Mänttä-Vilppulan kaupungin sosiaalipalveluihin

LASTENVALVOJA-SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävänäsi on
lastenvalvojan tehtävät Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella sekä lapsiperheiden sosiaalityö. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula.

Edellytämme sinulta
lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Huomioimme myös sosiaalityön maisteritutkinto-opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme työkokemustasi lastenvalvojan tehtävistä ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi kokonaisuuksien hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä.

Tukenasi
olevassa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kaksi lapsiperheiden sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja neljä perhetyöntekijää. Arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla. Voit myös tehdä osan työstä etänä.


Viran ehdot
Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen!
Täytä hakemus tiistaihin 24.5.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, p. 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen p. 044 797 2005, raili.linden-hakanen@taidekaupunki.fi

Lisätietoja

Sosiaalitoimi

Mänttä-Vilppula on n. 9 600 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi


Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Rökfri arbetsplats Mänttä-Vilppulan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb