Ledande handledare - Malax kommun

Pixnekliniken i Malax kommun lediganslår en heltidsbefattning som ledande handledare inom missbrukarvården. Befattningen är tillsvidare och i periodarbetsförhållande.

På Pixnekliniken erbjuder vi svenskspråkiga vård- och servicetjänster riktade till personer med beroendeproblematik och beroendesjukdom.

Vi söker nu en ledande handledare till vårt team på Pixnekliniken.

Har du kunskap, erfarenhet och intresse av att tillsammans med Pixneklinikens personal utveckla vård- och servicetjänsterna inom den rehabiliterande missbrukarvården?

Vi söker dig med en lämplig högre högskoleexamen eller högre yrkeshögskoleexamen för att axla arbetsuppgifterna som ledande handledare. I arbetsuppgifterna ingår att planera, utföra och utvärdera den rehabiliterande vården och servicen som erbjuds på Pixnekliniken och att självständigt och också i team stöda och stärka klienters förändringsprocess. Nätverksarbete med andra klientnära instanser och myndigheter ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetsspråket på Pixnekliniken är svenska men för arbetsuppgiften som ledande handledare förutsätts god förmåga i tal och nöjaktig förmåga i skrift att uttrycka sig på finska.

Före tillträde till befattningen ska den valda visa upp ett läkarutlåtande över sitt hälsotillstånd. Prövotiden är 6 månader.

Läs mer

http://www.malax.fi/aktuellt/jobba-hos-oss
http://www.pixnekliniken.fi

Mer om arbetsgivaren

Camilla Berts-Orre, chef för missbrukarvården, 040 650 8113, camilla.berts-orre@malax.fi
Yvonne Holming, socialdirektör, 06 34 77 111, yvonne.holming@malax.fi

Malax kommun, Pixneklimiken
Adress: Pixnevägen 3, 66100 Maalahti

Pixnekliniken i Malax kommun erbjuder svenskspråkiga vård- och servicetjänster riktade till personer med beroendeproblematik och beroendesjukdom.