Lehtori, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lehtori, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme lehtoria kasvatusalalle. Työtehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti kasvatusalan ammattitutkintoon koulunkäynnin, aamu- ja iltapäivätoiminnan osaamisalaan sekä VALMA-koulutukseen (mm. vankilaopetus). Viran sijoituspaikka on Joensuu.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Odotamme hakijalta monipuolista kasvatus- ja ohjausalan koulutusta ja työkokemusta.
Eduksi katsotaan vahva digipedagoginen osaaminen ja kokemus siitä, kuinka teknologiaa ja digitaalisia oppimisympäristöjä voidaan hyödyntää opetuksessa erityisesti kasvatusalalla.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Sanna Hartikainen, p. 050 577 7059, sanna.hartikainen@riveria.fi
Haastattelemme hakijoita 4.6.2019.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren