Lehtori, kiinteistöpalveluala

Haemme lehtoria kiinteistöpalvelualalle. Tehtävä sisältää opiskelijoiden opetusta, ohjausta ja osaamisen arviointia työelämän oppimisympäristöissämme. Toteutamme koulutuksia koko maakunnan alueella, joten työtehtävän hoitaminen vaatii valmiutta liikkua autolla Pohjois-Karjalan alueella.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.
Tehtävässä tarvitaan asiakaslähtöistä otetta oppimisen ja osaamisen kehittymisen ohjaamiseen eri ympäristöissä. Koulutustemme suunnittelu, toteutus ja kehittäminen tehdään tiimityönä. Tämä edellyttää hyviä organisointi-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää ja valmentavaa työotetta. Käytämme verkko-oppimisympäristöä osana opiskelijan tavoitteellista oppimista ja osaamisen kehittämistä, joten kokemus digiteknologian hyödyntämisestä opetuksessa katsotaan eduksi. Arvostamme osaamista moniammatillisesta verkostoyhteistyöstä koulutuspalvelujen tuottamisessa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tuija Koukkari, p. 050 570 1356, tuija.koukkari@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 23, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.