Skip to main content
test
Lehtori (kone- ja tuotantotekniikka) - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) kone- ja metallialalle lehtoria 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lehtorin virassa tehtäviisi kuuluu kone- ja metallialan perusteiden sekä hitsaus- ja levytöiden opetus ammatillisessa koulutuksessa, opetuksen kehittäminen sekä työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät.
Päätoimipaikkanasi on Malmingin kampus Kotkassa. Sinulla voi olla opetusta myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii opetustyön kokemusta, hyvää alan tuntemusta sekä pitkäaikaista työkokemusta kone- ja metallialan työtehtävistä.

Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme myös kokemusta maahanmuuttajien ja aikuisten kouluttamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle. Lisäksi katsomme eduksi laaja-alaisen hitsaajan sekä levyseppähitsaajan työkokemuksen ja käytännön työtaidot. Arvostamme myös IWS/IWT/IWE-tutkintoja sekä hitsaajien pätevöitysjärjestelmän tuntemusta ja hitsaajan pätevyyskokeiden valvontaoikeutta.

Vaadittavan ammattitaidon ja sopivuuden arvioimiseksi on varauduttava työkokeeseen/työnäytteeseen, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitoja osana valinnan kriteerejä.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Tehtävä on ollut aiemmin haussa 4.7. - 31.7.2022 ja hakuaikaa on päätetty jatkaa 1.8. - 31.8.2022. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotilainen Atte, 0405563252
atte.kotilainen@ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb