Skip to main content
test
Lehtori, maarakennusala - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikköön haetaan kahta maarakennusalan lehtoria vakituisiin virkasuhteisiin tehtäviin 1.8.2022 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Lehtorin tehtävänä on maarakennusalan opetus ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa. Lisäksi tehtävään sisältyy työelämäyhteistyötä, koulutuksen markkinointia ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Kokemus maarakennusalan opetus- ja ohjaustehtävistä, erityisesti maarakennuskoneen käytön, 3-D ohjausjärjestelmien tutkinnonosien tuntemuksesta ja alan työkokemus luetaan eduksi. Tehtävään voi sisältyä iltaopetusta.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!
Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön sekä sidosryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottoa esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kai Härkönen puh. 040 183 5647. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Rekommenderade jobb