Lehtori, metsätalous

Haemme metsätalouden lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Evolle 1.1.2021 alkaen.

Työhön kuuluvat opetustehtävät metsätalousinsinöörien koulutuksessa ja muissa HAMKin koulutuksissa sekä osallistuminen tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Työn keskeisimmät osaamisalueet ovat paikkatietojärjestelmät (ArcGIS, QGIS) ja metsävaratiedon tuottaminen ja hallinta. Osa opetuksesta toteutetaan verkon välityksellä, joten sähköisten työkalujen hallinta on tärkeää.

Paikkatiedon opetuksessa meillä on käytössä laadukkaat kaukokartoitusaineistot, -ohjelmistot ja dronet. HAMKin sisällä teemme tiivistä yhteistyötä mm. biotalouden ja tekniikan- ja liikenteen koulutusten kanssa. Paikkatiedon osalta yhteistyötä tehdään mm. LUKEn, Paikkatietokeskuksen ja Helsingin yliopiston kanssa.

Arvostamme yleistä työelämän tuntemusta ja hyviä työelämäverkostoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Evolla opetusta tehdään opettajatiimeittäin, joten edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja käytännön näyttöjä hyvistä tiimityötaidoista.

Sen lisäksi mitä asetuksessa ammattikorkeakouluista (1129 / 2014) 17 §:ssä on säädetty ammattikorkeakoulun opettajien kelpoisuusvaatimuksista, vaaditaan lehtorilta, että hänellä on suoritettuna vähintään 60 op tai vähintään 35 ov laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Tämän estämättä lehtorin työsuhteeseen voidaan ottaa henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja motivoituneen työyhteisön ja opiskelijat. Opettajatiimissä pääset myös kehittämään omaa osaamistasi, missä kampusta ympäröivällä opetusmetsällä on iso rooli.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 1.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Antti Sipilä, puh. 050 592 7051, antti.sipila@hamk.fi seuraavina ajankohtina:
ke 21.10. klo 9-12
pe 23.10. klo 12-15
ke 28.10. klo 8-16

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Antti Sipilä, puh. 050 592 7051, antti.sipila@hamk.fi seuraavina ajankohtina:
ke 21.10. klo 9-12
pe 23.10. klo 12-15
ke 28.10. klo 8-16

Evo metsätalouden koulutus
Osoite: Saarelantie 1, 16970 Evo

HAMK on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.