Lehtori, sähköala

Oulun seudun ammattiopiston Haukiputaan yksikköön haetaan sähköalan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteiseen tehtävään 7.1.2020 alkaen.

Lehtorin tehtävänä on sähköalan opetus perustutkintokoulutuksessa, maksullisessa koulutustoiminnassa opettaminen, tutkintojen vastaanottaminen sekä opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta. Lisäksi tehtävään sisältyy koulutuksen markkinointia ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaista ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta.

Tehtävä edellyttää osaamista sähköalan käytännön asennustyössä.

Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C liitteen 1 mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Heikki Karjalainen puh. +358 50 4713800 ja yksikönjohtaja Alpo Kaisto puh. +358 50 3376382 . Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Alpo Kaisto, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Haukiputaan yksikkö
Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja raca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 115.