Lehtori, sähköala - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikkö hakee vakinaista sähköalan lehtoria 2.8.2021 alkaen. Aiemmin päättynyttä hakuaikaa on jatkettu ja tehtävän aloitusta on siirretty myöhemmäksi. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Lehtorina tehtävänäsi on sähkö- ja automaatioalan ammatillisten aineiden opetus ja ohjaus, jossa opetusaiheina ovat mm. sähköasennustekniikka sekä kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät. Opetusta järjestetään sekä työsalissa, että oppilaitoksen rakennustyömailla päivä- tai iltaopetuksena. Opetuksen ja ohjauksen lisäksi tehtävään kuuluu työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjausta ja mahdollisesti hanketyötä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Lisäksi edellytämme sinulta käytännön työkokemusta nykyaikaisista sähkön ohjaus- ja automaatiojärjestelmien sekä kiinteistöjen sähköasennustehtävistä. Katsomme eduksi, jos käytännön työkokemusta asennustöistä on vähintään kolme vuotta viimeisen 10 vuoden ajalta. Arvostamme käytännön osaamista kiinteistöjen sähköasennustöistä sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Eduksi katsomme myös koulutuksen ja kokemuksen erityisopetusosaamisesta sekä osaamisen verkko-oppimisympäristöjen käytöstä ja kehittämisestä. Tehtävän voidaan täyttää määräaikaisena, mikäli kaikkia pätevyysvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kai Härkönen puh. +358 40 183 5647. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Rekommenderade jobb