Skip to main content
test
Lehtori, sähköala - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikköön, haetaan sähköalan lehtoria vakituiseen virkasuhteiseen tehtävään 22.8.2022 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Lehtorina tehtävänäsi on sähkö- ja automaatioalan ammatillisten aineiden opetus ja ohjaus, jossa opetusaiheina ovat mm. sähköasennustekniikka sekä kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät. Opetusta järjestetään sekä työsalissa, että oppilaitoksen rakennustyömailla päivä- tai iltaopetuksena. Opetuksen ja ohjauksen lisäksi tehtävään kuuluu työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjausta ja mahdollisesti hanketyötä.

Edellytämme sinulta käytännön työkokemusta nykyaikaisista sähkön ohjaus- ja automaatiojärjestelmien sekä kiinteistöjen sähköasennustehtävistä. Katsomme eduksi, jos käytännön työkokemusta asennustöistä on vähintään kolme vuotta viimeisen 10 vuoden ajalta. Arvostamme käytännön osaamista kiinteistöjen sähköasennustöistä sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Eduksi katsomme myös koulutuksen ja kokemuksen erityisopetusosaamisesta sekä osaamisen verkko-oppimisympäristöjen käytöstä ja kehittämisestä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Haussa huomioidaan myös opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (14.12.1998/986) 13 d §. Tällöin voidaan ottaa henkilö opettajaksi ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa mainitussa kohdassa tarkoitetut opettajan pedagogiset opinnot.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.
OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa puhelimitse 7.7 klo 12-15 ja 19.7 klo 12-15 puh. 050 438 8025. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Rekommenderade jobb