Lehtori, Talon- ja korjausrakentaminen

Haemme rakentamisen tuotantojohtamisen ja korjausrakentamisen lehtoria vakituiseen työsuhteeseen Turun AMK:n Rakennusteollisuuden osaamisalueelle.

Tehtävänäsi on vastata talonrakennuksen ja korjausrakentamisen tuotannonsuunnitteluun ja toteutukseen painottuvasta opetuksesta ja ohjauksesta sinulle soveltuvalla osaamisalueella. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös osallistumista Turun AMK:n TKI- ja liiketoimintaan.

Kelpoisuusehdot:
- Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- Vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle).

Arvostamme hyvää talonrakennustuotannon yleistuntemusta sekä korjausrakentamisen tuotantojohtoon tai rakennuttamis- ja valvontatehtäviin liittyvää osaamista. Arvostamme myös toimivia työelämä- ja koulutusverkostoja sekä kykyä rakentaa niitä ja halua toimia yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Kokemus tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä kansainvälisistä tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aiempaa opettajakokemusta ammattikorkeakoulussa ja suoritettua opettajan pedagogista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta kehittää ja kehittyä sekä mielenkiintoisia työtehtäviä positiivisessa työympäristössä. Tukenasi on monialainen asiantuntijaorganisaatio ja osaava, mukava työyhteisö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.8.2021. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Esa Leinonen puh. 044 907 4590 ja lehtori Maarit Järvinen puh. 050 598 5912
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.

Suggested jobs