test
Lehtori, Uudet teknologiat (maatalous) - Savonia-ammattikorkeakoulu

Haetko urallesi uusia haasteita? Oletko innostunut työelämälähtöisen korkeakoulutuksen kehittämisestä?

Haemme uusien teknologioiden ja digitalisaation parissa työskennellyttä osaajaa vahvistamaan erityisesti maatalousalan koulutusta sekä tutkimus- ja kehitystoimintaa ja tekemään merkityksellistä työtä Suomen ja Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon kuuluvassa Great Place to Work -sertifioidussa työyhteisössä.

Savonia-ammattikorkeakoululla on pitkät perinteet maatalouden asiantuntijoiden, agrologien kouluttamisessa. Uudistamme koulutuksen sisältöä vastaamaan nykyistä paremmin luonnonvara-alan tulevaisuuden haasteisiin vahvistamalla maatalouden uusien teknologioiden ja digitalisaation osaamista. Oletko sinä etsimämme tekijä, joka tuo uudet teknologiat vahvemmin osaksi agrologien koulutusta ja alan tutkimus- ja kehitystoimintaa? Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi myös laajemmin monialaisen ammattikorkeakoulumme koulutusaloilla ja TKI-vahvuusaloilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä koulutus- ja kehittämistyötä laajassa verkostossa ja mukavassa työyhteisössä. Lehtorin työ on joustavaa asiantuntijatyötä, jossa työtä tehdään ja kehitetään yhdessä Savonian monialaisten asiantuntijatiimien kanssa. Pääset tekemään yhteistyötä myös eri maatalouden uusiin teknologioihin suuntautuvien yritysten kanssa.

Tehtävänäsi on agrologikoulutuksen tiimin jäsenenä uudistaa opetussuunnitelmaa maatalouden uusien teknologioiden ja digitalisaation suuntaan. Tehtävä sisältää koulutusta tukevien yhteistyöverkostojen luomista teknologiayrityksiin ja muihin alan sidosryhmiin niin Savonian sisällä kuin ulospäin. Lehtorina osallistut myös agrologikoulutuksen toteuttamiseen sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan älymaatalouden ja maatalouden teknologian parissa.

Mikäli olet kiinnostunut maatalouden uusien teknologioiden käyttömahdollisuuksista ja omaat osaamista tekniikan osa-alueilta, kuten mm. automaatiosta, sähkö-, mittaus- ja konetekniikasta sekä näkemystä näiden soveltamisesta maataloudessa, olet etsimämme henkilö.

Odotamme sinulta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja alan työkokemusta (vähintään 3 vuotta),
- Työkokemusta uusien teknologioiden kehittämisestä ja hyödyntämisestä
- Maatalouden toimintaympäristön tuntemusta

Toivomme sinulta:
- Kiinnostusta koulutussektorilla työskentelyyn
- Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
- Intoa luoda verkostoja ja kehittää uutta
- Vahvaa sitoutumista tiimityöskentelyyn ja työyhteisön kehittämiseen
- Hyvää englannin kielen taitoa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on yrittäjämäistä asennetta ja aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja pedagogiseen kehittämiseen. Mahdollisesti puuttuvat pedagogiset opinnot voit suorittaa 3 v. aikana työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen, mukaisesti.

Tehtävä täytetään toistaiseksi sopimuksen mukaan.
Hakuaika tehtävään päättyy 23.1.2022. Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry -palvelun (www.kuntarekry.fi) kautta.

Lisätietoja

http://www.savonia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Petri Kainulainen, puh. 044 785 6635, petri.kainulainen@savonia.fi

Lisätietoja

Savonia-ammattikorkeakoulu Oy

Haluatko olla osa rohkeaa, yhteisöllistä, luotettavaa ja vaikuttavaa työyhteisöä? Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

Me Savonia-ammattikorkeakoulussa olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Seuraamme tarkkaan henkilöstötyytyväisyyttä, työntekijäkokemusta ja organisaatiomme yrityskulttuuria osallistumalla Great Place to Work® -instituutin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimukseen.

Haluamme olla Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään mukainen: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Kampuksemme sijaitsevat kolmella elinvoimaisella paikkakunnalla Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Haluamme olla Suomen paras korkeakouluyhteisö - tule mukaamme tekemään unelmista uusia uria!


Osoite: Haukisaarentie 2, 74130 Iisalmi

Rekommenderade jobb