Lehtori, valmentava koulutus/REDU

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen työyhteisöömme asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä VALMENTAVAN KOULUTUKSEN LEHTORIA, jolla on vahvaa erilaisten oppijoiden ohjaamisen ja erityisen tuen osaamista. Pääasiallinen toimintayksikkösi on Jokiväylän toimintayksikkö Rovaniemellä, mutta opetusta ja ohjausta voi olla myös muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla.

Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa, ammatillisen osaamisen kehittymistä ja oppivelvollisuuden toteuttamista. Olemme asiakkaitamme eli opiskelijoita ja työelämää varten. Onnistumisen iloa tunnemme, kun löydämme heille parhaiten sopivat osaamisen kehittämisen ratkaisut. Valmentavalla koulutuksella on tärkeä rooli myös oppivelvollisuudessa. REDUn valmentavassa koulutuksessa opiskelee lisäksi erityisen tuen ja vaativan erityisen tuen tarpeen opiskelijoita sekä maahanmuuttajaopiskelijoita.

Lehtorin tehtävään kuuluu opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa, työpaikoilla, sekä oppimistilanteiden mukaan muissa oppimisympäristöissä mukaan lukien digitaaliset oppimisympäristöt. Opintojen henkilökohtaistaminen, opiskelijan osaamisen kehittymisen ja vahvuuksien arviointi, sekä monipuolinen sidosryhmä- ja verkostotyö ovat osa tehtävää. Kokemus em. tehtävistä yhdessä tietojärjestelmien käyttökokemuksen kanssa auttaa tehtävässä onnistumista.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten opintojen tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta. Ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi edellytetään 60 op tai 35 ov laajuisia pedagogisia opintoja, sekä 60 op tai 35 ov laajuisia erityisopettajan opintoja.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on opettajan kelpoisuuden ja erityisopettajan opintojen lisäksi oman työn johtamisen taitoja, joustavaa ja oma-aloitteista työotetta, tiimityön osaamista, sekä kykyä ohjata opiskelijoita saavuttamaan koulutukselle asetetut tavoitteet. Arvostamme positiivista ja kehittävää työotetta, kykyä toimia erilaisissa sidosryhmä- ja muissa yhteistyöverkostoissa, sekä verkkopedagogiikan osaamista.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa pedagoginen päällikkö Riitta Karusaari, p. 040 741 2607, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Jokiväylä 9, 96300 Rovaniemi

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Suggested jobs