Lehtori/yliopettaja, Tekniikka ja liiketoiminta

Tule valmentamaan tulevaisuuden johtajia ja asiantuntijoita! Haemme Tekniikka ja liiketoiminta -sektorin Master School -osaamisalueelle lehtoria tai yliopettajaa ylempien AMK-tutkintokoulutusten opetus- ja kehittämistehtäviin. Tehtävä voidaan täyttää koulutuksen, osaamisen ja kokemuksen perusteella joko lehtorin tai yliopettajan urapolkutasolle.

Osaamisprofiiliisi sisältyy monipuolinen ja syvällinen ymmärrys ammattimaisen projektijohtamisen osa-alueista ja näkökulmista. Käytännön johtamiskokemuksesi myötä tuot merkittävän vahvistuksen Leadership Excellence -koulutustiimiimme. Master Schoolissa tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden yksilölliseen ja monialaiseen ammatilliseen kehittymiseen - toimimme tiiviissä yhteistyössä Terveys ja hyvinvointi -sektorin ja Taideakatemian kanssa.

Olet toiminut vastuullisissa tehtävissä, ja sinulla on kokemusta organisaatioiden toiminnan kehittämisestä sekä kykyä ja aloitteellisuutta kehittää opetusta integroituna tutkimus- ja kehitystoimintaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolista ammatillista verkostoitumista ja aktiivista otetta työelämäyhteyksien kehittämiseksi.

Kelpoisuusehdot:
- Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (lehtori) tai soveltuva jatkotutkinto (yliopettaja)
- Vähintään kolmen vuoden alakohtainen työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Tulet myös toimimaan Master Schoolin koulutuksia tukevan soveltavan johtamisen tutkimusryhmässä, joten arvostamme näyttöjä aktiivisesta julkaisutoiminnasta ja kansainvälisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta.
Arvostamme lisäksi pedagogista pätevyyttä, jonka voi sen puuttuessa suorittaa myös työn ohessa. Pedagogisten opintojen (60 op) puuttuminen johtaa työehtosopimuksen mukaiseen palkan epäpätevyysalennukseen, kunnes pätevyys on hankittu.

Turun ammattikorkeakoulun Master School tarjoaa sinulle loistavan paikan korkeakouluopetuksen, tutkimuksen ja yrityselämän rajapinnassa. Saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen ja mainiot kehittymismahdollisuudet. Olemme innostava työyhteisö, jossa tietoa sekä kokemuksia jaetaan ja työkavereiden kanssa tehdään monialaista yhteistyötä.

Työaika on työkausittain laadittavan työsuunnitelman mukainen 1600 tunnin vuosityöaika.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koulutusjohtaja Juha Kontio p. 050 385 4122 sekä koulutus- ja tutkimuspäällikkö Teppo Neuvonen p. 040 355 0379
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.