Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen kolmea (3) perusopetuksen lehtoria määräaikaisiin tehtäviin, joissa opetettavat aineet ovat matematiikka, fysiikka ja kemia. Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Panostamme kouluyhteisön hyvinvointiin ja oppilaiden osallistamiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen.

TARJOAMME SINULLE

Aktiivisen ja kehittämismyönteisen työympäristön opettajana Lehtikankaan koulussa, jonka vuonna 2017 valmistuneessa rakennuksessa on uudet, modernit ja toimivat tilat ja välineet. Aineenopettajatiimi tekee tiivistä keskinäistä yhteistyötä opetuksen suunnitteluun, opetusjärjestelyihin sekä opetuksen jatkuvaan kehittämiseen liittyen. Kaikilla koulun 6.-9. lk oppilailla on käytössään henkilökohtaiset laitteet sekä sähköiset oppimisympäristöt.

1. Sijaisuus ajalle 8.8.-21.12.2022
2. Sijaisuus ajalle 8.8.2022-3.6.2023
3. Sijaisuus ajalle 1.8.2022-31.1.2023

OVTES:n mukaisen palkkauksen.

ODOTAMME SINULTA

Hyvää aineenhallintaa opetettavissa aineissa, valmiutta tehdä yhteistyötä opettajakollegoiden kesken sekä taitoa kohdata perusopetusikäiset oppilaat. Lisäksi arvostamme nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot vastaavat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetusta nro 986/1998. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 13 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 31.7.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Todistus huumausainetestistä vaaditaan palvelussuhteen kestäessä yli 6 kk. Koeaika on puolet virkasuhteen kestosta.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/lehtikankaan-koulu/
https://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja ajalla 15.-23.6.2022
Lehtikankaan koulun rehtori Kalle Komulainen p. 044 710 0142, kalle.komulainen@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.


Osoite: Rinnekatu 2 A, 87500 Kajaani

Rekommenderade jobb