Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana lehtorin vakinainen virka 1107 26.10.2020 alkaen. Sijoituspaikkana Kajaanin lyseo, opetettavat aineet ovat biologia, maantieto ja terveystieto.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998,mukaiset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Nämä on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 1.10.2020 klo 12.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry. fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/lyseo
https://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Kajaanin lyseon rehtori Marko Kuvaja p. 044 7100 811
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Osoite: Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.