Leppävirran kunnan kesätyöpaikat 9-luokkalaisille

Leppävirran kunta tukee leppävirtalaisten yhdeksäsluokkalaisten työllistymistä kesällä 2021. Kunnan kahden viikon kesätyöpaikkoja voivat hakea yhdeksäsluokkalaiset, jotka eivät ole työllistyneet kesätyösetelin avulla.

Tehtävään hakevan yhdeksäsluokkalaisen tulee olla kirjoilla Leppävirran kunnassa.

Kesäksi 2021 on haettavana yhteensä 17 kahden viikon kesätyöpaikkaa. Kahden viikon kesätyöpaikkoja on asumispalveluissa, päiväkodeissa, nuorisotoimessa ja siivouspalveluissa.

Palkka kahden viikon jaksolta on 365 €. Työaika on 30h/vko.

HAKEMINEN

Kahden viikon kesätyöpaikkoihin haetaan 1.2.2021 alkaen sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteesta www.kuntarekry.fi. Kesätyöpaikat ovat haettavana 5.3.2021 klo 16.00 mennessä.
Täytä sähköinen hakemus työpaikkailmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään ensin, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Hakemuksessa voi esittää toiveita työtehtävien sekä työkohteen suhteen. Voit hakea samalla hakemuksella useampaa kahden viikon paikkaa, työllistyä voit kuitenkin vain yhteen. Eri työkohteisiin on merkitty mille ajanjaksolle kesätyöjakso (2 viikkoa) voi sijoittua. Muista kertoa hakemuksessasi sinulle sopiva ajankohta, jolloin voit olla töissä.

Valintoja tehdessä kiinnostus alaa kohtaan on eduksi, joten muista kertoa kouluttautumissuunnitelmistasi, aiemmista kesätöistäsi, TET -harjoitteluista ja harrastuksistasi. Täytä hakemus tarkasti ja huolellisesti.

Lisätietojä, ohjeita sekä neuvoja Kuntarekryn käyttöön:
työllisyyskoordinaattori Jonna Torni-Holopainen
jonna.torni-holopainen@leppavirta.fi,
p. 044 797 5057


Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi

Tutustu työnantajaan

työllisyyskoordinaattori Jonna Torni-Holopainen, jonna.torni-holopainen@leppavirta.fi, p. 044 7975 057

Leppävirran kunta
Osoite: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta

Leppävirta on n. 10.000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työpaikka.

Leppävirran kunta - Rökfri arbetsplats Leppävirran kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Leppävirran kunta - UNICEF en barnvänlig kommun