Liikennesuunnittelija - Oulun kaupunki

Liikennesuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut hakee nyt LIIKENNESUUNNITTELIJAA vakinaiseen tehtävävään

Liikennesuunnittelijana pääset kehittämään Oulun liikennettä entistä toimivammaksi, turvallisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Tehtäviisi kuuluvat mm. liikenteenohjaus (liikennemerkit, opasteet, ajoratamaalaukset), asemakaavoituksen liikennesuunnittelu, liikenneturvallisuus ja projektiluonteiset hankkeet sekä asiakaspalvelu.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto. Haussa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat, joilla valmistuminen on kesän 2019 aikana. Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme hyvää kirjallista - ja suullista ilmaisutaitoa, yhteistyökykyä, kehitysmyönteistä työotetta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3101/2019. Hakemukset on toimitettava 27.5.2019 klo 15.00 mennessä. Tehtävä on uudelleen haettavana ja aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Läs mer

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat liikenneinsinööri Erkki Martikainen, p. 044 703 2113 ja vs. kaupungininsinööri Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut
Adress: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Mer om arbetsgivaren