Liikennesuunnitteluinsinööri - Turun kaupunki

Liikennesuunnitteluinsinööri - Turun kaupunki

Kaupunkiympäristötoimialan liikennesuunnitteluyksikkö vastaa kaupungin liikennejärjestelmän suunnittelusta ja kehittämisestä tavoitteina toimiva, turvallinen ja ympäristöllisesti kestävä liikennejärjestelmä. Liikennesuunnitteluyksikön tehtävät ulottuvat yleis- ja asemakaavavaiheen liikennesuunnittelusta aina yksityiskohtaisiin liikennejärjestelyiden suunnitelmiin saakka. Yksikön tehtävät vaativat monipuolista osaamista liikennesuunnittelun osa-alueista ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Valittavalta liikennesuunnitteluinsinööriltä toivomme ensisijaisesti kykyä omaksua kaupungin liikennevalo-ohjauksen liikenneteknisessä suunnittelussa vaadittavaa osaamista. Valittavan henkilön työtehtäviin tulee sisältymään lisäksi myös muita kaupunkiliikenteen osa-alueita.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Eduksi luetaan englannin ja ruotsin kielen taito sekä kokemus suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoista.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvässä kaupungissa.

Läs mer

http://www.turku.fi

liikennesuunnittelupäällikkö Matti Salonen, p. 050 558 9334, matti.salonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus, Kaupunkisuunnittelu, Liikennesuunnittelu
Adress: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren