Skip to main content
test
Liikennesuunnittelupäällikkö - Turun kaupunki

Haemme liikennesuunnittelupäällikköä Turun kaupungin liikennesuunnittelun vastuualueelle vakinaiseen virkasuhteeseen.

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen kuuluvalla kaupunkisuunnittelun ja maaomaisuuden palvelualueella luodaan edellytyksiä vetovoimaisen kaupungin kasvulle, kehitetään kaupunkiympäristöä ja huolehditaan sen rakenteellisesta toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Palvelualueelle kuuluvat kaupungin maankäytön ja liikenteen suunnittelu, yleis- ja asemakaavoitus sekä kaupungin maaomaisuus.

Liikennesuunnittelupäällikkö johtaa liikennesuunnittelun vastuualuetta, joka vastaa kaupungin liikennejärjestelmän liikenneteknisestä suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta toimivuuden, turvallisuuden ja kestävän kehityksen vaatimusten sekä kaupungin tavoitteiden mukaisesti

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto sekä kokemusta liikenne- ja katusuunnittelusta. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, näkemyksellisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Turkua entistä vetovoimaisemmaksi kaupungiksi yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maankäyttöjohtaja Jyrki Lappi puhelimitse 040 6577 412 ajalla 8. - 22.8.2022. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.
Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus, liikennesuunnittelu

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Rekommenderade jobb