Liikenteenhallintapäällikkö - Esbo stad

Liikenteenhallintapäällikkö - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Liikenteenhallintapäällikkö vastaa Espoon liikenteenhallinnasta sekä sen kehittämisestä. Liikenteenhallintapäällikkö toimii 14 asiantuntijan esimiehenä ja vastaa mm. Espoon liikenteenohjauksesta, liikennevaloista ja muista älyliikennejärjestelmistä, tilapäisistä liikennejärjestelyistä ja digitaalisten suunnittelutyökalujen kehittämisestä. Lisäksi liikenteenhallintapäällikkö osallistuu monipuolisiin liikenteen kehittämistehtäviin.Espoon tavoitteena on, että Espoossa on helppo liikkua ja pysäköidä. Liikenteenhallinta on merkittävässä roolissa, kun kehittyvää kaupunkiympäristöä suunnitellaan ja rakennetaan. Esimerkiksi tulevat metrokeskukset ja Raide-Jokeri tulevat aiheuttamaan suuria muutoksia Espoon liikennejärjestelyissä. Liikenteenhallinta toimii osana Espoon kaupunkiliikenne-yksikköä.Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Arvostamme innovatiivista ja positiivista asennetta, omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja Esimieskokemus katsotaan eduksi.

  • Espoon kaupunki
  • JobbFast anställning
  • esp-4-77-19
  • 3979,43 (+amm.alalisä ja mahd. henk.koht.lisä)
  • 25.5.2019 - 29.5.2019 15:45
  • Tekniska sektornEsboNyland

Kaupunkiliikennepäällikkö Johanna Nyberg 040 526 8331 johanna.nyberg(@)espoo.fi

Espoon kaupunki
Adress: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren