Skip to main content
test
Liikenteenhallintapäällikkö, Kaupunkiliikenne - Esbo stad

Haluatko että liikkuminen Espoossa on sujuvaa, turvallista ja kestävää? Tule meille liikenteenhallintapäälliköksi mahdollistamaan se!

Liikenteenhallintapäällikkö vastaa Espoon liikenteenhallinnasta sekä sen kehittämisestä. Hän toimii 4 asiantuntijan esihenkilönä ja vastaa mm. Espoon liikenteenohjauksesta ja tilapäisistä liikennejärjestelyistä sekä niihin liittyvien toimintamallien ja digitaalisten suunnittelutyökalujen kehittämisestä.

Liikenteenhallintapäällikkö vastaa mm. siitä, että kaikkien liikennemuotojen opastus ja viitoitus, nopeusrajoitusjärjestelmä, pysäköinnin järjestäminen ja muut liikenteen ohjauksen periaatteet toteutuvat johdonmukaisesti koko kaupungin alueella. Lisäksi liikenteenhallintapäällikkö osallistuu monipuolisiin liikenteen tehtäviin ja vastaa oman tehtäväkokonaisuuden osalta siitä, että liikkuminen Espoossa on sujuvaa, turvallista ja kestävää.

Liikenteenhallintapäällikkö toimii osana Espoon Kaupunkiliikenne-yksikköä ja pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan myös muihin yksikön hankkeisiin. Kaupunkiliikenneyksikön vastuualueita ovat mm. liikenteenhallinta, liikenteenhallintaan liittyvät tekniset järjestelmät, joukkoliikenteen infra, kaupunkipyörät ja muut liikkumispalvelut, pysäköinti, sähköinen liikenne ja katuvalaistus. Liikkuminen on merkittävässä roolissa, kun kehittyvää kaupunkiympäristöä suunnitellaan ja rakennetaan. Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkiliikenteen palveluyksikkö, Tekniikantie 15
Työaika: 36 h 15 min
Tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään omatoimisuutta, verkostoitumistaitoja, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä kokokemusta alalta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut -palvelualue, Kaupunkiliikenne
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-04-23-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 4191,11 €/kk + mahd.lisät
  • Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 1.7.2022 - 19.8.2022 15:45
  • KuntaTeknisen alan muut tehtävätTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunkiliikennepäällikkö Johanna Nyberg, johanna.nyberg@espoo.fi, puh 040 526 8331 (tavoitettavissa 1.8 alkaen)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut -palvelualue, Kaupunkiliikenne

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb